Tanulj Szingapúrban, a jövőd itt kezdődik
Tanulj Szingapúrban, a jövőd itt kezdődik
Tanulj Szingapúrban, a jövőd itt kezdődik

First Media Design School (FMDS)

http://firstmedia.edu.sg

Az FMDS testületének közös célja volt, hogy úgy építsék fel az FMDS-t, hogy az Szingapúr első számú media tervező intézményévé váljon. Az FMDS egy tanuló – és tantestület-központú iskola, ami nagyon büszke arra, hogy olyan fiatal elméket tanítanak és nevelnek, akik egy nap Szingapúr jövőbeli milliomos tervezői lehetnek.

A tervezési programok teljeskörű választéka, amit a First Media Design School biztosít, tartalmaz többek között grafikustervezést, divattervezést, digitalis médiatervezést, kreatív reklámozást és animációt. Az iparági szakemberekkel és a hosszú idők óta fennálló University of the West of England egyetemmel történő szoros együttműködés eredményeképpen az FMDS tanulói profitálnak az iparágra épülő és kis, integrált tantermi órákkal összekapcsolt tantervből.

Főképpen a választott kétéves emeltszintű diploma programok utolsó éves hallgatói dönthetnek úgy, hogy Szingapúrban, Ausztráliában vagy az Egyesült Királyságban tanulnak, mellyel különböző tervezési kultúrába nyernek betekintést és szélesítik a világnézetüket.


Legfrissebb híreink

oktatas.png

A Center on International Education Benchmarking szerint a szingapúri oktatás fejlődése az utóbbi 50 éve rendkívüli...

most-expensive.png

A helyi valuta erősödése, a magas közlekedési költségek és az elmúlt években végbement jelentős áremelkedés is közrejátszott...

szingapur-kapuja.png

Szingapúr Magyarország egyik legfontosabb partnere a délkelet-ázsiai térségben, a két állam kereskedelmi forgalma az elmúlt...