Tanulj Szingapúrban, a jövőd itt kezdődik
Tanulj Szingapúrban, a jövőd itt kezdődik
Tanulj Szingapúrban, a jövőd itt kezdődik

SDH Institute

http://www.sdh.edu.sg

Az SDH Institute vendéglátói programjait azok számára alakították ki, akik szakmai tudást szeretnének szerezni a vendéglátás, a szabadidős és turisztikai irányítás területén. Más programok kaszinó – és rendezvényszervezést is tartalmaznak.

Az SDH Institute programjai az egyetlenek Szingapúrban, amelyeket az Institute of Hospitality akkreditál. (Ez egy nemzetközileg elismert vendéglátóipari oktatást és képzési programokat akkreditáló szervezet az Egyesült Királyságban)

Az SDH Institute együttműködik a University of Gloucestershire, angliai egyetemmel az iparágban leginkább keresett alapképzési programokban. Továbbá, az SDH Institute összes programját kiegészítik a szakma kiemelkedő képviselői által vezetett egyedülálló szemináriumokkal, melyek lehetővé teszik a tanulók számára, hogy erősítsék a kapcsolati tőkéjüket a turizmus és a vendéglátószektorokban.


Legfrissebb híreink

oktatas.png

A Center on International Education Benchmarking szerint a szingapúri oktatás fejlődése az utóbbi 50 éve rendkívüli...

most-expensive.png

A helyi valuta erősödése, a magas közlekedési költségek és az elmúlt években végbement jelentős áremelkedés is közrejátszott...

szingapur-kapuja.png

Szingapúr Magyarország egyik legfontosabb partnere a délkelet-ázsiai térségben, a két állam kereskedelmi forgalma az elmúlt...